In deze handleiding vindt u de werking van de verschillende functionaliteiten van www.b-myguest.nl. Mist u iets of heeft u een vraag? Meld ons die dan via het feedback formulier dan helpen we u zo snel mogelijk weer verder.

Met www.b-myguest.nl kunt u aan de slag met gastheerschap. Het is aan te raden om eerst de quickscan te doen zodat u weet welke onderdelen meer aandacht behoeven, de onderdelen van de scan vormen tevens de rode draad op de site.

quickscan

De quicksscan is een tool om uw huidige status m.b.t. gastheerschap te meten. De scores die u ingevuld heeft worden onthouden en getoond op. Deze resultaten zijn niet zichtbaar voor de anderen.

U kunt de scan opnieuw doen, dan worden uw voorgaande scan resultaten overschreven.

Toolbox

In de toolbox vindt u verschillende middelen die u kunt gebruiken om met gastheerschap aan de slag te gaan, denk aan inspirerende video’s, gratis te downloaden templates/whitepapers, boekentips, benchmark gegevens uit de branche en daarbuiten.

Agenda

In de agenda staan de verschillende bijeenkomsten die we het komende jaar gratis voor u gaan organiseren. U kunt zich gemakkelijk aanmelden via de “aanmeldbutton” bij het event, zo ziet u ook gelijk welke andere communityleden naar het event gaan. U ontvangt twee weken voor het event nog een bevestiging en extra informatie via de mail.

Gratis intake

Met onderstaande formulier kunt u geheel vrijblijvend een intake aanvragen. Tijdens deze intake komt één van onze experts langs om een inventarisatie te maken van uw bedrijfsstatus (met u door de resultaten van de quickscan te lopen) en advies te geven over de te volgen stappen en mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Eén keer per drie weken versturen wij u een nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt zich gemakkelijk via de link ‘afmelden nieuwsbrief’ onderaan de mail

Privacy

Deze site maakt gebruik van cookies (Google Analytics). De informatie ontleend aan deze gegevens worden slechts intern gebruikt en niet doorverkocht aan derden.

Plaats een Reactie

Uw e-mail adres zal niet zichtbaar zijn.